Rochesterlaan 6 D - 8470 Gistel
Gsm : 059 51 98 94059 51 98 94

Vragen of afspraak ?

Bel 059 51 98 94059 51 98 94

Diepgaande vakkennis in dieselgas

Uitgekiende vakkennis. Dat is noodzakelijk bij het installeren van dieselgas. In Gistel kan u hiervoor vertrouwen op de jarenlange ervaring van Piers Autogas.

Ombouwer van dieselmotor naar dieselgas

Ons team van Piers Autogas heeft zich sinds 2014 voortdurend bijgeschoold tot ombouwer van dieselmotoren naar dieselgas motoren. Dit heeft als voordeel dat bij dieselgasmotoren het dieselverbruik verlaagd wordt en er dieselgas kan worden bijgevoegd. De bijvoeging van dit gas heeft naast een financieel voordeel ook andere voordelen zoals een betere uitstoot en verbranding. En dat resulteert dan weer in soepeler rijden.

Installatie vraagt vakmanschap

Het ombouwen van een dieselmotor naar dieselgas kan niet zomaar door iedereen gebeuren. Dit vraagt uitgebreide vakkennis over de werkwijze van deze systemen en een grondige kennis van hoe het ombouwen veilig kan gebeuren. Vertrouw hiervoor op onze expertise. Wij hebben hier doorheen de jaren een ruime vakkennis in opgebouwd en weten perfect hoe uw voertuig secuur om te bouwen zodat u nadien veilig én goedkoper de baan op kan. Vraag gerust meer inlichtingen over onze werkwijze.