Rochesterlaan 6 D - 8470 Gistel
Gsm : 059 51 98 94059 51 98 94

Vragen of afspraak ?

Bel 059 51 98 94059 51 98 94

De perfecte werkplek voor het onderhoud van uw wagen

Vertrouw het onderhoud van uw wagen in Gistel toe aan Piers Autogas. Hier mag u zeker zijn van een uitmuntende service aan een correcte prijs.

Uw persoonlijke service

Bij Piers Autogas bent u niet zomaar een nummer. Wij bouwen graag een vertrouwensband met u op en leveren enkel kwaliteitswerk af. Moet uw wagen binnen voor een klein of groot onderhoud? Dan mag u er zeker van zijn dat ons team u de beste service verleent. Piers Autogas bevindt zich in het industriegebied en wij beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats die voldoet aan de wettelijke veiligheidsnormen. Ons team schoolt zich voortdurend bij om mee te zijn met de laatste nieuwigheden. Of u nu een wagen, bestelwagen, vrachtwagen of mobilhome moet laten nakijken, bij ons mag u zeker zijn van detailwerk.

Diagnose bij problemen

Sukkelt u al een tijdje met uw wagen en weet u niet of uw vierwieler nog wel zo betrouwbaar is? Voelt u dat er iets scheelt maar kan u er zelf de hand niet op leggen? Maak dan een afspraak bij Piers Autogas. Wij kijken uw wagen volledig na en stellen een diagnose. Wij geven u ook een offerte van wat de mogelijke herstelling zou kosten. Zo kan u zelf beslissen of dit vooral bij een ouder voertuig nog de moeite loont. Vertrouw hiervoor op ons professioneel advies. Wenst u uw wagen te laten ombouwen en een LPG-tank, dampgas of dieselgas te laten plaatsen? Dat vraagt natuurlijk meer werk dan en gewoon onderhoud. Neem hiervoor tijdig contact met ons op.